Mysmåndag

Hade en mysmåndag igår, det var lixom allämnt chill i skolan, och sen så följde Anna och Isac med mig hem och så såg vi Austin Powers. Efter middagen så följde jag och Isac med Anna till hennes volleyball-träning. Jag var där typ 40 min, sen så gick jag hem igen. Jag tog moppen och körde till hästarna, som verkade allmänt nöjda med livet. Jag tog Pamela på en liten promenad, och det var så mysigt och gulligt för om jag springer, då galopperar hon ju, så jag kom på ett bra sätt att träna både mig och Pamela samtidigt. Jag kan fara ut och springa, och så tar jag med mig Pamela som hund xD Hahah, så genialt alltså!
 
Och idag blir det nog klickerträning med Pamela! I helgen så tog jag med klickern, men glömde godis, och igår tog jag med godis men glömde klickern. Jag lämnade godiset där, så förhoppningsvis kommer jag ihåg klickern idag! Jag har verkligen taggat upp för det här och jag ska börja med enkla grejer. Typ stanna, gå och sånt. Saker som hon redan kan. Så att hon förstår att det är klick = godis :D
Jag funderar på att göra en kategori på bloggen där jag bara skriver om klickerträningen med Pamela. Vad tycks om det? :)
 
Sen idag kommer även ett inlägg med grejerna jag köpte i fredags, eftersom att jag glömde det igår xD