Gårdagen :)

Jag hade en helt underbar dag igår! Och jag kan verkligen känna tacksamhet för att jag fick en så bra dag och att jag fick må bra! :D

Vi for till Mårdseleforsen och gick runt där, sjukt vackert, och så hade dom hängbroar över forsen så det var lite spännande att gå över där :p Vi stannade av på ett ställe och fikade oxå, så jag tog chansen att kunna fota forsen men med lite längre slutartid, alltså så att det blir sådär mjukt och fint vatten :3 
Sen så gick vi vidare och åkte till Lycksele och där for vi på Granngården och köpte hag-material :) så idag blir det att bygga hage för ikväll ska vi hämta hem hästarna! Känns så underbart att få träffa dom igen efter 3 veckor utan dom. Saknar Docka så det gör ont nästan, och Pamela likaså. Men ikväll, då kommer jag att va med mina kära havremoppar så länge jag kan <3 På granngården köpte jag även en slicksten, godis-varianten. Eftersom jag ska klickerträna Pamela, eller bara trickträna med henne i allmännhet, så är det bättre men en slick-godis så hon inte börjar bitas och tigga godis ur händerna. Samma sak med Docka, fast hon är inte en sån som nafsar eller så, hon knuffas istället x) 
Men hur som helst, efter Granngården vart det go'middag på Golden Bar :) så underbart god mat säger jag bara. Är så tacksam för att vi har möjlighet att äta så god mat. Tack.
Efter maten var det av hemåt, fast vi stannade vid en jättelånggrund strand innan vi svängde förbi i stugan för att hämta hem nå grejer. Jag tog hem alla träns jag tagit dit för att smörja. Sen for vi hem på riktigt ;p Väl hemma så smorde jag PS-tränset och sen så vart det bara att slöa lite med Josse och Liselotte. Jag gjorde även 5-minuters kola c:  sen satt jag å snacka med dom i Teamspeak ett tag innan jag gick isäng ;) 

Min dag var meganajjs som sagt, och jag hoppas den här dagen kommer bli lika bra! 
Kraam! // Elina